OVER ECCO NOVA

WILT U MEER WETEN OVER ECCO NOVA?

ECCO NOVA

ECCO NOVA wenst de energietransitie en duurzame economische ontwikkeling te bevorderen dankzij crowdfunding.

 

Photo de Quentin Sizaire Quentin Sizaire Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding met een master in management, Quentin heeft een tiental jaar meegewerkt aan de technische en economische ontwikkeling van tientallen zonne-, wind- en waterkrachtprojecten in België, Frankrijk en Luxemburg.

q.sizaire@ecconova.com

Photo de Pierre-Yves Pirlot Pierre-Yves Pirlot Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding, Pierre-Yves is sinds bijna 8 jaar actief op het gebied van energie. Pierre-Yves heeft zijn technische en financiële vaardigheden ontwikkeld in het gebied van de warmtekrachtkoppeling, zonnecellen, biomethaan en biomassa.

py.pirlot@ecconova.com

Photo de Jeremy Coxet Jeremy Coxet MARKETING MANAGER

Als directeur van een marketingbureau actief op de nieuwe media, begeleidt Jérémy sinds een tiental jaar internationale merken (Danone, SFR, Heineken, GrandOptical, ArcelorMittal, ...) met hun digitale uitdagingen.

j.coxet@ecconova.com

Onze waarden

Onze waarden zijn de duurzame ontwikkeling en goed economisch beheer.

Onze doelen

Ons doel is om de financiering van de energietransitie te vergemakkelijken via de deeleconomie. Door de financiering van groene projecten middels leningen voor te stellen wensen wij Ecologie en Economie te verzoenen. Het doel is om aan eenieder renderende investeringen voor te stellen en niet om giften te vragen voor economisch niet rendabele projecten.

NEEM CONTACT MET ONS OP!